…drăcia dracului.
Astăzi, echipa națională de sabie fete s-a pregătit în sala de scrima a clubului Steaua.
Și ce să vezi ! Din cele 8 fete care au participat la antrenament 5 sportive au fost pregătite sau lansate de mine în marea performanță, iar alte 2 de un antrenor care mi-a fost elev.

Bianca Pașcu, pregătită și lansată în marea performanță de mine și Marius Florea, Martis, Dima, Iacob, Șerban (toate de la Steaua) pregătite de mine și doamna Anghel, iar Alexe Maria și Popa Patricia pregătite și formate de Alexe Nicolae, cel mai bun sportiv al meu, din prima generație.
A lipsit Ilinca Pantiș crescută și lansată în marea performanță de Dina Lucian și Sandu Constantin. Pe Dina Lucian l-am pregătit și lansat în marea performanță împreună cu Georgică Mocanu la clubul „BNR”. Sandu Constantin selecționat de la vârsta de 10 ani de către Nuță Emilian și subsemnatul, la clubul IMUC București.
Să mai pomenesc și de alții!? Nu, lăsați,că nu vreau să iau locul nimănui! Oricum mi s-a comunicat că se dorește a se face o altă strategie, iar eu nu mai am loc în această strategie. Concluziile le trageți voi.

Ar fi bine să vă spun că acesta este un pamflet, dar nu este. Este o realitate tragică.