Cu săbiile pregătite, postura cât mai verticală și flexibilitatea mișcărilor, suntem gata să spunem povestea unui nou an în lumea fascinantă a scrimei.
Noi credem că acest sport nu este doar o activitate fizică – este o artă, o disciplină și o călătorie a devenirii personale.

 

În anul 2024, clubul nostru de scrimă și-a stabilit obiective și rezoluții pentru a transforma această pasiune într-o experiență captivantă atât pentru cursanți, cât și pentru cei care ne susțin.
Ce face scrima atât de specială?
Scrima nu este doar despre dueluri pe pistă sau tehnici complicate – este despre dezvoltarea abilităților mentale și fizice.
Îmbunătățește concentrarea, reflexele, coordonarea și lucrează la construirea caracterului și a spiritului competitiv.

Rezoluțiile noastre pentru anul 2024:
1. Excelență și pasiune: Suntem gata să susținem și să încurajăm fiecare membru al clubului nostru în călătoria sa spre excelență în scrimă.
Oferim resurse, antrenamente asigurate de dl antrenor Emil Oancea și susținerea constantă pentru a dezvolta abilități și a crește nivelul de performanță.
2. Creșterea comunității: Ne propunem să construim conexiuni autentice între cursanți, susținători, părinți ai clubului, să cultivăm spiritul de echipă și să promovăm o atmosferă pozitivă pentru toți cei implicați în scrimă.
3. Explorarea noilor oportunități: Ne dorim să extindem orizonturile sportului prin participarea la competiții, la evenimente sociale și educaționale care să sprijine dezvoltarea sportivilor noștri și să promoveze valorile acestui sport nobil.

Prin pasiune, determinare și implicare, ne propunem să transformăm fiecare zi într-o oportunitate de a deveni mai buni și mai puternici în practicarea sportului nostru preferat.
Vă așteptăm la sală pentru a scrie împreună această poveste a Academiei de scrimă în anul 2024!